EP12: Papp-feltseng

#kongensbarmhjertigekampmotcovid-19

 Siam Cemen Group (SCG) har utviklet en nyskapende produksjon av pappsenger og donert disse til feltsykehus. Coronaviruset (Covid-19) har herjet siden i fjor 2019. Kongen og dronningen er bekymret for alle thailendere over hele landet, og støtter SCG og SCG Foundation i innovasjonsutvikling for å hjelpe Thailand med å vinne over Covid-19.

Det er som følgende:

1. Modulær prøvetakingsenhet (Modular Swab unit) har blitt utviklet av SCO HEIM og Living Solutions. Undersøkelsesrommet er designet for å ha en smart innendørs luftkvalitet, Smart Indoor Air Quality (IAQ Smart). Et system som hjelper til å kontrollere trykket og sirkulasjonen i luften så den er ren og trygg. Systemet forhindrer også luftlekkasjer (Air Tightness) og gjør rommet helt lukket. Det kan hindre at luft kommer inn og ut av bygningen. Derfor kan bygningen kontrollere lufttrykket. Kongen og dronningen har donert «undersøkelsesrom» til 20 sykehus.

Disse sykehusene består av:

 1. Bhumibol Adulyadej sykehus
 2. Sa Kaeo Crown Prince sykehus
 3. Klang sykehus (Sentralsykehus)
 4. Brystdiagnostisk Sentralinstitusjon
 5. Bamrasnaradura Institutt for smittsomme sykdommer
 6. Buddhachinaraj Phitsanulok sykehus
 7. Politiets generalsykehus
 8. Ratchaburi sykehus
 9. Somdej Phra Boromma Ratchathewi Na Si Racha sykehus
 10. Nakhon Pathom sykehus
 11. Uttaradit sykehus
 12. Sawanpracharak sykehus
 13. Nokornping sykehus
 14. Paholpolpayuhasena sykehus
 15. Somdech Phra Nangchao Sirikit sykehus
 16. Udon Thani sykehus
 17. Chiangrai Prachanukroh sykehus
 18. Suratthani sykehus
 19. Hatyai sykehus
 20. Songklanagarind sykehus

2. SCG har utviklet “Mobil isolasjonsenhet (Mobile Isolation Unit)” som er veldig nyttig og praktisk. Den er både lett å installere og å flytte rundt. Den kan møte behovet til sykehus i avsidesliggende områder.

Mobil isolasjonsenhet består av 5 innovasjoner:

2.1 Negativt trykkisoleringsrom (Negative Pressure Isolation Room) er et spesielt tilbehør og er designet for å brukes i akuttmottak, ICU eller til pasientrom. Utstyret kan støtte leger og sykepleiere slik at de kan behandle kritisk syke pasienter raskt uten behov for transport av pasientene og annet livsstøtteutstyr.

2.2 Negativt/Positivt trykkisoleringskabinett (Negative/Positive Pressure Isolation Chamber) er et undersøkelsesrom som lar leger og sykepleiere sette hender inn i utstyret for å undersøke pasienter (Swab) uten å ha direkte kontakt med pasientene. Dette rommet er designet som en vertikal sylinder. Inngangen er en glidelås for åpning-lukking. Det gjør det enkelt å bruke.

2.3 Pasientisolasjonskapsel (Patient Isolation Capsule) er et utstyr som forhindrer smittespredning under transport.

2.4 Liten pasientisolasjonskapsel for transportering av pasient til CT-skanning (Small Patient Isolation Capsule for CT Scan). Utstyret forhindrer spredning av infeksjon under transport av pasienten til CT-skanning.

2.5 Dent Guard er utstyr for å dekke pasientens hode for å hindre smittespredning under tannbehandling.

I april 2021 kom det en ny bølge av smittetilfeller. Det førte til flere syke pasienter, og flere feltsykehus måtte bygges, men de hadde ikke nok senger for intensivpasienter. Siam Cement Group (SCG) og SCG Foundation produserte pappsenger SCGP (SCGP Paper Field Hospital Bed). SCGP er en innovasjon som har blitt donert for å støtte vårt samfunns behov under Covid-19 krisesituasjonen.

Pappsenger SCGP (SCGP Paper Field Hospital Bed) er laget av 100% resirkulert papir, og designet etter ergonomiske prinsipper. Sengen er bygd for asiatisk kroppsbygning, har lav vekt, og tar liten plass under transport. Det tar 8 minutter å sette den sammen uten lim, og sengen kan brukes i 3 måneder dersom den ikke utsettes for vann. Den tåler opptil 100 kg i horisontale stillinger. Det forberedes til produksjon av 10.000 senger, og det er nå blitt levert 3,500 senger til både sykehus og feltsykehus over hele landet. Formålet er å forbedre trygghet for helsepersonell, pasienter og pårørende.

#fortsettåvedlikeholde  #gjøreengodgjerningutenåforgylletsegselvsomenhelt  #viforlaterikkehverandre  #thailandmåvinne #innovasjonløsningforåbekjempecovid19

Følg nyheter og aktiviteter på:

Nettsiden: http://www.phralan.in.th

Facebook: https://www.facebook.com/phralanofficial

Metta’s Journey in Norway

#thailandandbeyond

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

This Website or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data, IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes explained in the Cookie Policy.  It’s completely your choice to control your cookies.

Please read our Privacy Policy and Cookie Policy carefully before you start to use this Website. By continuing using this Website or by clicking “I ACCEPT” when this option is made available to you, you accept and agree to be bound and abide by our Privacy Policy.

If you do not want to agree to the Privacy Policy, you must not access or use the Website.

powered by